Disclaimer

WithLove4You (Kamer van Koophandel: 69851972), hierna te noemen WithLove4You, verleent u hierbij toegang tot www.leukkraamcadeaumetnaam.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. WithLove4You behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid
WithLove4You spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van WithLove4You.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WithLove4You nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Niet alle producten zijn geschikt voor baby’s of jonge kinderen. WithLove4You is niet aansprakelijk voor loszittende deeltjes en derhalve niet aansprakelijk voor eventuele schade die daaruit voortkomt.

WithLove4You is niet aansprakelijk voor eventuele schade door bijvoorbeeld wassen, drogen, strijken of schade door gebruik van onze producten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij WithLove4You.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WithLove4You, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

De waardering van www.withlove4you.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 40 reviews.
Scroll naar boven

Vakantieperiode

Vanwege de vakantieperiode worden nieuwe bestellingen vanaf 2 januari 2024 verwerkt. Bedankt voor je begrip en hele fijne feestdagen gewenst!