Over mij

Geen inspiratie?
Ken je dat gevoel?

Je gaat op kraamvisite en wil een origineel cadeau geven, maar je bent niet zo creatief. Toch maar weer een standaard cadeau gekocht en wat blijkt? De ouders hebben het ook al van iemand anders gekregen.

Het cadeau belandt op de stapel en later weet niemand meer wat jij gegeven hebt.

Wil je indruk maken? Ik help jou aan een origineel kraamcadeau, zodat je zeker weet dat je een uniek ontwerp en/of product cadeau doet. Of het nu gaat om tekst en/of afbeelding op één van de kant-en-klaar producten of om een eigen ontwerp, graag overleg ik met jou zodat het cadeau helemaal naar je zin is.

Over mij
Mijn naam is Annemarie Bourguignon en ik woon samen met mijn man in Arnhem. We hebben twee prachtige dochters.

Na de HAVO heb ik de opleiding Mode en Kleding richting presentatie gevolgd. De hele dag knutselen, tekenen, ontwerpen, naaien etc. Ik was helemaal in mijn element. Daarna heb ik in de grafische sector gewerkt, wat me veel voldoening gaf.

Omdat ik vanuit Rotterdam naar Arnhem verhuisde heb ik een baan aangenomen dichter bij huis. Jarenlang op de klantenservice gewerkt en de laatste twee jaar de mensen van de klantenservice gecoacht. Een fantastische tijd waarin ik de kans heb gekregen mezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Hobbymatig maakte ik al jarenlang kraamcadeaus. Toen ik vanwege een reorganisatie mijn baan verloor wist ik meteen wat ik wilde: een webshop in gepersonaliseerde kraamcadeaus beginnen!

Mijn missie

Mijn missie is om jou te helpen met het samenstellen van een origineel kraamcadeau.

Ik weet uit ervaring dat het niet leuk is om een standaard cadeau te geven dat de ouders ook al van anderen hebben gekregen. Die kans is er niet als je eigen inbreng hebt, en die bied ik je.

Heb je zelf niet zoveel inspiratie? Geen nood, ik heb inspiratie voor 10!

Neem contact met me op als jij ook een op maat gemaakt cadeau wilt.

Creatieve groet,
Annemarie 

De waardering van www.withlove4you.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 40 reviews.
Scroll naar boven

Vakantieperiode

Vanwege de vakantieperiode worden nieuwe bestellingen vanaf 2 januari 2024 verwerkt. Bedankt voor je begrip en hele fijne feestdagen gewenst!